• Ny konditionspark – Precor!

    Ta din träning till nästa nivå med W8 Powerclub. Hos oss får ni mycket för pengarna. Är ni kräsna angående utrustning? Bra, då kommer ni inte att bli besvikna. Kontakta oss för en genomgång av gymet!

     

    Mer om W8 Powerclub

    Ny konditionspark – Precor!
     

 


Hos W8 Powerclub har du stora möjligheter att lyckas med din träning. Här tränar Stockholm!

• Ska du börja träna? • Bli medlem online • Gå och träna inom några minuter!

Köp kortMer information om PowerClubPersonlig TräningHitta till oss

Personal Trainer.
Hos oss hittar ni alltid en PT som passar er. Vi har närmare 20 st att välja mellan.

Crossfit.
Vi har all utrustning du behöver för din crossfit-träning.

Fria vikter.
Kanske Stockholm Citys mest utrustade gym?

Styrketräning + konditionsträning = 359:- i månaden. Oslagbart!


PowerClub växer

Provtränade här och blev positivt överraskad. Väldigt bra utrustning (Gymleco maskinpark) och mkt fria vikter. Passar därför såväl både nybörjare och oss mer erfarna. Dock var det ganska lite folk där, när jag tränade. Detta är lite förvånande. Med tanke på hur pass bra utrustad och fräscht detta gym är, samt deras låga priser och generösa öppettider, så tycker man att fler borde hitta till detta guldkorn. En anledning skulle kunna vara att gymmet ligger ganska undanskymt på en lite mindre gata (Holländargatan). Överlag ett väldigt bra gym om man prioriterar bra utrustning.–Kevin skrev om Powerclub (reco.se) 

Bra gym på bakgatan! Här finns det mesta i maskinväg och annat man kan tänka sig, det är rent o snyggt på gymmet samt att alla maskiner är fräscha och sköna att träna i. Personalen är trevlig och alla andra på gymmetbjuder på trevlig atmosfär. Hit kan vem som helst gå och träna som bara känner för att köra ett juste pass... O det som jag gillar bäst...Slipper stå i ett skyltfönster o träna..–Pierre (Google recension)