Träning på riktigt

Letar du efter ett prisvärt gym? Eller ett styrketräningsgym som håller måttet?

Då har ni hittat rätt!

För priset av 359:- i månaden så är det nog inget gym som kan erbjuda lika mycket som vi!


Det personliga gymmet i centrala Stockholm som erbjuder träning på riktigt. I en skön, avslappnad atmosfär. Nyhet! Välj ett medlemskap med eller utan bindningstid! Teckna kort online och träna inom några minuter!

Öppet 06-22 alla dagar!
Vi har generösa öppettider, 06-22. Alla dagar om året.

Rejält med fria vikter
Fria vikter – stor yta med fria vikter och podium för skivstänger t.ex. knäböjräcke, powerrack, smithmaskin, rak och sned bänkpress m.m.

Vi gillar Crossfit!
Vi har även allt som behövs för crossfit-träning; skivstänger, kettlebells, armgång, romerska ringar, klätterrep och TRX m.m.

Bränna fett
När det kommer till konditionsmaskiner så har vi helt nya maskiner av märket Precor. Det finns löpband, crosstrainers, cyklar, recumbent-cyklar, roddmaskiner m.m. Vi har även en boxningssäck!


 

 

Vi har även ett stort utbud av träningsmaskiner som är toppmoderna och lätta att använda. Cirka 20 st maskiner med viktmagasin och lika många friviktsmaskiner. All basutrustning finns som t.ex. bänkar, scottbänk, magbänk, ryggresare, brutalbänk, stående scott-ställning, t-bar, dipsställ m.m. Lyssna på dina favoritlåtar med Spotify eller streama dina play-tjänster medans ni tränar på det trådlösa  FiberLan-nätet!


•Vi använder oss av Jungle Gym •Vi har Bulgarian bags